“Αυτήν τη στιγμή δεν εξετάζουμε αναβολή των αγώνων, αναμένουμε εκτόνωση αντιδράσεων”

Print Friendly, PDF & Email

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και την τροπολογία που πέρασε από την Βουλή, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για πολιτική παρέμβαση από την κυβέρνηση, προκειμένου όπως είπε να εκτονωθεί η κατάσταση. «Δεν σημαίνει ότι λύσαμε το πρόβλημα. Είμαστε εδώ για πάρουμε όποιες πρωτοβουλίες χρειαστούν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι υπήρξε παρέμβαση. Όπως είπε ο κ. Πέτσας «πήραμε μια νομοθετική πρωτοβουλία για να υπάρξει ένα πλαίσιο. Δεν θέλουμε να υπάρχει εναγκαλισμός της πολιτικής με το ποδόσφαιρό».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «αυτή την στιγμή δεν εξετάζουμε αναβολή των αγώνων, αλλά αναμένουμε να εκτονωθούν οι αντιδράσεις. Από εκεί και πέρα θα αναλάβουμε όποια πρωτοβουλία χρειαστεί».

Ακόμα, ο κ. Πέτσας μετά τα σχόλια για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία στην Βουλή ξεκαθάρισε ότι «ποτέ δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά, δεν υπήρχε πρόβλημα με την απουσία του, εφόσον επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους ο πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή