Σιδηρόπουλος, Κουτσιαύτης, Παπαδόπουλος οι διαιτητές που τιμώρησε η ΚΕΔ με αποκλεισμό

Print Friendly, PDF & Email

Στις 5 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, η ΚΕΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι θέτει εκτός πινάκων έναν βοηθό και εκτός ορισμών τρεις διαιτητές, έως ότου επαναξιολογηθούν, διότι δεν ανταποκρίθηκαν στην ανεκτή απόδοση που έχει θέσει η Επιτροπή.

Σε ό,τι αφορά στον βοηθό, άπαντες γνώριζαν πως πρόκειται για τον Βασίλη Καμπούρη, που ακύρωσε λανθασμένα γκολ του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη ως οφσάιντ.

Σε ό,τι αφορά στους διαιτητές, από τους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι τρεις που τιμωρήθηκαν είναι οι Σιδηρόπουλος, Κουτσιαύτης και Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), που την Τρίτη τα πήγε περίφημα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν, πληρώνει την απόδοσή του στο Ξάνθη – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική. Ο Κουτσιαύτης (Αρτας) τιμωρήθηκε για την απόδοσή του στο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης επίσης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) πληρώνει το μάρμαρο για την απόδοσή του στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή