Αυτοσυγκράτηση ζητάει ο ΠΑΟΚ από τους οπαδούς του που θα πάνε στα Γιάννινα

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη δίψα του κόσμου της για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ εξασφάλισε 800 εισιτήρια για το πέταλο στους «Ζωσιμάδες» σε όσους οπαδούς του Δικεφάλου θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα.

Ο ΠΑΟΚ κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να αποφύγουν το άναμμα πυρσών και να έχουν κόσμια συμπεριφορά διότι ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Σε όλα χρειαζόμαστε τη νίκη και τη στήριξη του κόσμου. Δεν τελειώνει και δεν πρέπει να τελειώσει κάτι στα Γιάννενα. Χαρακτήρας και αυτοσυγκράτηση. Το ματς με τον ΠΑΣ είναι ένας από τους έντεκα τελικούς που μας απομένουν. Σπρώξτε την ομάδα με τη φωνή σας και μόνο» είναι το μήνυμα που στέλνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν μόνο στη θύρα 7:

«Λόγω των έντονων δημοσιευμάτων που έχουν κατακλύσει τα μέσα ενημέρωσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στη θύρα 7 και μόνο.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα για την προμήθεια των εισιτηρίων τους, για την αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα του αγώνα, την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα ισχύουν τα εξής πακέτα για την 20η και 21η αγωνιστική με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ:

ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΩΝΩΝ (ισχύει μέχρι Σάββατο 03/02/2017, 15:00)

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 —> 40€

ΘΥΡΕΣ 9-10 —> 20€

ΠΑΙΔΙΚΑ 6-9 —> 15€».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή