Αυτό είναι το σενάριο για να αρχίσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Λήγει σήμερα η διορία υπογραφής του δεσμευτικού κειμένου των 16 ομάδων της Super League προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για να άρει την απόφασή του περί επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τέσσερις από τις 16 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Ξάνθη), η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, δεν υπέγραψαν το κείμενο ή μέρος αυτού.

Με βάση αυτά τα δεδομένο ο Βασιλειάδης φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, η λύση μπορεί να έρθει μόνο από τη Super League, η οποία ανακοίνωσε ΔΣ την ερχόμενη εβδομάδα.

To ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα (26/03) κι αν η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ υπογράψει ένα κείμενο που να ικανοποιεί τον Υφυπουργό (στις 12 ομάδες να προστεθούν δύο ή τρεις απ’ αυτές που τώρα διαφωνούν), τότε ο Βασιλειάδης φέρεται διατεθειμένος να άρει την απόφασή του και να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του ΔΣ της Λίγκας έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού – τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής.

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή