Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 70χρονος με τη “θανατηφόρα σπρωξιά”

Print Friendly, PDF & Email
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του συνομηλίκου του φιλάθλου του Άρη έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπου καταγράφηκε σε βίντεο να τον σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέσει από την κερκίδα.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως Γνωμοδοτήσεων αποφασίστηκε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος , ενώ για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.
Σε βάρος του κατηγορούμενου 70χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση .
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην α’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε συντετριμμένος.  «Μαζί του πέθανα κι εγώ..» φέρεται ότι είπε στην ανακρίτρια για τον γνωστό φίλαθλο που έσπρωξε στο κενό, ενώ υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ φιλάθλων για τα διοικητικά θέματα του Απόλλωνα.
Ο κατηγορούμενος , που παλαιότερα διετέλεσε μέλος του ΑΣ της ομάδας, φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από την κριτική του άτυχου 70χρονου και τον απώθησε, με την κατάληξη να είναι τραγική. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του γηπέδου που έσπευσαν στο σημείο της πτώσης, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του .

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή