Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟ εάν δεν εξοφλήσει τον Βέμερ σε τρεις ημέρες

Print Friendly, PDF & Email

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στον Παναθηναϊκό, δικαιώνοντας τον Γενς Βέμερ, στη μεταξύ τους διαμάχη.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” θα πάρουν πίσω τους βαθμούς εάν εντός τριών εργάσιμων ημερών εξοφλήσουν τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, με τις οφειλές στο πρόσωπό του να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.

Επίσης με σημερινή απόφαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει στον Κουτρουμπή το ποσό των 292.000  ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή