Ανακοινώθηκε -3 λόγω οφειλής στον Φυτανίδη, τακτοποίησε άμεσα το θέμα ο Ατρόμητος

Print Friendly, PDF & Email

Tο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ατρόμητο για την υπόθεση του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος διεκδικούσε οφειλόμενα χρήματα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η απόφαση:
“Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία “Ποδοσφαιρική Ανώνμυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατόμητος Αθηνών 1923″, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ’ αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματιος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας”.

Ο Ατρόμητος έχει περιθώριο τρεις εργάσιμες ημέρες για να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή (το ποσό δεν ξεπερνάει τις 20.000 ευρώ) και να μην ενεργοποιηθεί η ποινή στη βαθμολογία της Super League.

Πάντως από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου τονίζεται ότι ήδη το θέμα έχει τακτοποιηθεί και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή