Αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί από τον Αιγινιακό λόγω Τόλιου, νέα προθεσμία εξόφλησης

Print Friendly, PDF & Email

H Football League, προχώρησε στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Αιγινιακό, λόγω των οφειλών στον Θανάση Τόλιο και μετά από σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Πιερίας, έχει νέα προθεσμία, μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, προκειμένου να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή και να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 49/22-03-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. και στη FOOTBALL LEAGUE την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 54) αν η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α., προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή