Αφησε την καραντίνα της Γιουβέντους ο Ιγουαΐν και πέταξε για Αργεντινή

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, ο Γκονζάλο Ιγουαΐν έσπασε την καραντίνα της Γιουβέντους και έφυγε από το Τορίνο με τελικό προορισμό την πατρίδα του, την Αργεντινή.

Οι παίκτες της Γιουβέντους βρίσκονται σε απομόνωση μετά τα δύο θετικά κρούσματα, του αμυντικού Ντανιέλε Ρουγκάνι και του μέσου Μπλες Ματουιντί. Ωστόσο, ο Ιγουαΐν φέρεται να το… έσκασε πετώντας από το Τορίνο με ιδιωτικό τζετ στη Γαλλία και από εκεί στην Ισπανία, όπου πήρε κανονική πτήση για την Αργεντινή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται η αστυνομία πήγε να σταματήσει τον Ιγουαΐν στο αεροδρόμιο καθώς έχουν απαγορευθεί όλες οι πτήσεις από και προς την Ιταλία, ωστόσο ο Αργεντινός άσος τους έδειξε το αρνητικό τεστ, που αποδείκνυε ότι δεν είναι φορέας του ιού και έτσι του επετράπη να φύγει από τη χώρα.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η Γιουβέντους ήταν ενήμερη και ότι ο Ιγουαΐν ζήτησε άδεια προκειμένου να πάει στη μητέρα του που ήταν άρρωστη, μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως το τζετ το παρείχε η ίδια η ομάδα. Αν πάντως κάτι τέτοιο δεν ισχύει τότε ο διεθνής Αργεντινός φορ αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Ο ιταλικός Τύπος πάντως μεταδίδει πως ακόμη δύο παίκτες της Γιούβε έφυγαν από την Ιταλία για να πάνε στις οικογένειές τους, ο Βόσνιος Μίραλεμ Πιάνιτς και ο Γερμανός, Σάμι Κεντίρα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή