«Αφιερωμένη στα άτομα με κινητικά προβλήματα η 11η αγωνιστική»

Print Friendly, PDF & Email

Στα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα είναι αφιερωμένη η 11η αγωνιστική της Super League, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος, σημειώνοντας ότι θα γίνουν ενέργειες προκειμένου η πρόσβασή τους στα γήπεδα να είναι ευκολότερη.

«Θέλω να αναφερθώ σε μια απόφαση και μόνο σε αυτή, γιατί το αξίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να την κάνουμε πράξη. Πρόσφατα η πατρίδα μας ενσωμάτωσε στο δίκαιό της την κάρτα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Αποφασίσαμε να είναι αφιερωμένη σε αυτούς η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Θέλουμε να τους καλέσουμε στα γήπεδα, να επικοινωνήσουν με τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε χορηγούς για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση των γηπέδων. Δεν θέλουμε κανέναν φίλαθλο να μένει στο σπίτι. Τους περιμένουμε όλους εκεί. Το ποδόσφαιρο παίζεται κυρίως με την ψυχή.

Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πρέπει να βελτιωθούν. Χαιρόμαστε που θα είμαστε από τους πρώτους φορείς στην πατρίδα μας, που μετά την θέσπιση των νέων διατάξεων, θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε όλοι μαζί», δήλωσε ο κ. Στράτος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή