Αϊβάζογλου: “Οι “παράνομες” δυνάμεις ήταν μεγαλύτερες από τις δικές μας”

Print Friendly, PDF & Email

Στον FM 100 και στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα το πρωί

O πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Ηλίας Αίβάζογλου, μίλησε στον FM 100 για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα να διατηρήσει τη θέση της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία καθώς και για το αίτημά της να ανασταλούν τα πρωταθλήματα της SL2 και της FL.

Συγκεκριμένα ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε όλη την ιστορία εναντίον της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου και αποκάλυψε πως τράβηξε πίσω την αίτηση αναστολής.

Aναλυτικά τόνισε:

«Καμία ελπίδα δεν θα άφηνα να πήγαινε όποιο και να ήταν το κόστος. Υπήρχε το νόμιμο παράθυρο και έδωσα ότι μπορούσα για να το διεκδικήσω. Πάντα νόμιμα. Δυστυχώς οι “παράνομες” δυνάμεις ήταν μεγαλύτερες από τις δικές μας. Πλέον δεν υπάρχει ελπίδα. Η αίτηση αναβολής έναρξης δεν έχει νόημα και θα την τραβήξουμε πίσω. Χαλάλι ο κόπος και τα χρήματα. Δεν πειράζει. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η θα μας σέβονται ή θα μας περιμένουν στην γωνία. Καταλάβανε ότι έχουμε οργάνωση. Δεν μας φοβίζει. Όσο σε θεωρούν ενημερωμένο, δυνατό και επαρκή για να παλέψεις δεν θα κάνουνε ύπουλο πόλεμο. Θα σε σέβονται. Τι να κάνουμε τον φτωχό συγγενή;»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή