Αϊβαζόγλου: “Η μεταβίβαση των μετοχών των Τρικάλων είναι νομιμότατη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου με γραπτή του δήλωση απάντησε στην καταγγελία του Γιώργου Παναγόπουλου υποστηρίζοντας πως η μεταβίβαση του πλειοψηφικού μετοχών των Τρικάλων έγινε με νόμιμο τρόπο και προειδοποίησε πως αν συνεχιστεί “αυτό το καραγκιοζιλίκι” θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση Αϊβάζογλου:

“Άσχημα τα νέα για το κορωνοϊό. Εκτός από το αναπνευστικό σύστημα προσβάλλει και τη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων, προκαλεί παραισθήσεις, κατασκευάζει εικόνες δωροδοκίας και δωροληψίας. Αποθρασύνει πρακτικές διαφημιστικής προβολής πληττόμενων κλάδων ελεύθερων επαγγελματιών.

Για να σοβαρευτούμε, τα στοιχεία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ είναι πληρέστατα, νομιμότατα και βρίσκονται στην διάθεση κάθε σοβαρού και ασόβαρου παράγοντα του ποδοσφαίρου.

Εάν συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι θα τεθούν στην διάθεση και των αρμόδιων δικαστικών αρχών όπου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι διασκευαστές της κοινής γνώμης”.

Οπως αναφέρει το dikisports ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος κατήγγειλε η απόπειρα δωροληψίας του μέλους της ΕΕΑ κ. Αρκούδη συνέπεσε με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα.

“ΠΡΟΣ
Την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, Φαβιέρου 47

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα ως έχων άμεσο έννομο συμφέρον λόγω της από 10.2.2020 μηνυτήριας αναφοράς μου κατά του μέλους της Επιτροπής σας κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ, κατόπιν των σχετικών αναφορών και σχολίων που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΟPEN”, στην ραδιοφωνική εκπομπή “Η ΕΦΕΣΗ ΣΤΟΝ SPORTFM” και στο site “DIKISPORTS”, σχετικά με την ύπαρξη μίας ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE, πιθανότατα της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ο φάκελος της οποίας στερείται βασικών εγγράφων που απαιτούνταν για την διαδικασία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών της σε εταιρία συμφερόντων του κ. ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, η οποία όλως συμπτωματικώς έγινε την ημέρα που υπέπεσε στην αντίληψη μου η απόπειρα δωροληψίας του καταγγελθέντος μέλους σας, σας ζητώ να μου κοινοποιήσετε αντίγραφο της σχετικής απόφασης σας και προσωπική σας βεβαίωση ως Προέδρου του διοικητικού οργάνου σας περί ύπαρξης ποινικού μητρώου, εγγυητικής επιστολής, ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, καθώς και ανυπαρξίας οποιασδήποτε αίτησης από άλλο πρόσωπο κατά της απόφασης σας που ενέκρινε την μεταβίβαση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Εξυπακούεται οτι σε περίπτωση που οι σχετικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αποδειχθεί ότι δεν ευσταθούν και εφόσον δεν στοιχειοθετείται η αναφορά μου κατά του μέλους σας, θα ζητήσω, μέσω της ίδιας εκπομπής, δημοσίως συγγνώμη και από τον κ. ΑΡΚΟΥΔΗ, κι από Σας.

ΑΘΗΝΑ 19.3.2020

Με δικηγορική τιμή
Ο ΑΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή