Βίντεο με τη συγκλονιστική «μάχη» του συγκυβερνήτη της Aeroflot να σώσει τον πιλότο

Print Friendly, PDF & Email

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στο αεροσκάφος της Aeroflot στη Μόσχα, που κόστισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο συγκυβερνήτης του ρωσικού αεροσκάφου, σκαρφαλώνει πίσω στο φλεγόμενο αεροπλάνο μέσω μιας καταπακτής έκτακτης ανάγκης για να «σώσει τον πιλότο» – δευτερόλεπτα αφότου έχει καταφέρει να βγει έξω από το παράθυρο της καμπίνας που είναι γεμάτη καπνούς.

Ο Maxm Kuznetsov, 36 ετών, φαίνεται να ξεφεύγει από το φλεγόμενο πιλοτηρίου, αφού το τζετ της Aeroflot , την περασμένη Κυριακή, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ωστόσο, αφού βγήκε έξω με την βοήθεια ενός σχοινιού, ο συγκυβερνήτης έσπευσε να ανοίξει την καταπακτή έκτακτης ανάγκης για να σώσει και τον πιλότο Denis Evdokimov, 42 ετών.

Το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί στο διάδρομο με τη δεξαμενή γεμάτη από άκαυστα καύσιμα εκτόξευσης, αφού αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στη Μόσχα όταν το χτύπησε κεραυνός ο οποίος κατέστρεψε τις επικοινωνίες του αεροσκάφους.

Οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες διερευνούν σήμερα το γιατί το χτύπημα του κεραυνού- που περιγράφουν οι ειδικοί ως ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο – οδήγησε σε μια «θανάσιμη» προσγείωση, που κόστισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή