Βαθμολογία: Άνοδος για Κομίνη, σε απόσταση… ασφαλείας η πρώτη τριάδα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Κομίνης ήταν ο κερδισμένος της 23ης αγωνιστικής, στη βαθμολογία του Master Ref, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις αξιολογήσεις των κριτών Κώστα Ακρίδα, Ηρακλή Τσίκινη και Ναούμ Μιντιούρη.

Η πρώτη τριάδα παρέμεινε αναλλοίωτη, με τους Φωτιά (8,30), Σιδηρόπουλο (8,29) και Παπαπέτρου (8,27), να έχουν “χτίσει” μια διαφορά… ασφαλείας από τους υπόλοιπους.

Ο Κομίνης, βαθμολογήθηκε με 8,40 από τον κ. Τσίκινη για τη διαιτησία του στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση με 8,16.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ισόβαθμος με τους Ζαχαριάδη και Παπαδόπουλο, ωστόσο έχει διευθύνει περισσότερες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, έχει οριστεί σε 11 παιχνίδια της Super League, έναντι οκτώ και έξι, αντίστοιχα, των συναδέλφων του.

Πτώση τεσσάρων θέσεων σημείωσε ο Άγγελος Ευαγγέλου, που υποχώρησε στην όγδοη θέση με 8,12 από την τέταρτη που βρισκόταν. Κι αυτό γιατί ο κ. Μιντιούρης τον βαθμολόγησε με 7,80 για την απόδοσή του στο ΟΦΗ-ΑΕΛ.

Τέλος, στις χαμηλότερες θέσεις του πίνακα, ο Γιώργος Τάσης, “έπεσε” τρεις θέσεις, μετά το 7,70 του κ. Ακρίδα για τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Λαμία. Έτσι, από 15ος που ήταν, πλέον καταλαμβάνει την 18η θέση με 7,98.

Για να δείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή