Βαθμολογία: Έκτος πρώτης δεκάδας ο Καραντώνης, ανέβηκε δύο θέσεις ο Κομίνης

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλος χαμένος της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 ήταν ο Καραντώνης. Η απόδοσή του στο Αρης – ΑΕΚ τον υποχρέωσε σε πτώση τεσσάρων θέσεων στη γενική κατάταξη. Με το 7,50 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα υποχώρησε από έβδομος εκτός δεκάδας, στην 11η θέση.

Αντίθετα, το μεγαλύτερο κέρδος αποκόμισε ο Κομίνης, ο οποίος με το 8,30 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός σκαρφάλωσε από 10ος στην όγδοη θέση.

Ο Σέζος διατήρησε δυνάμεις και παραμένει σταθερά έκτος μετά και το 8,20 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για την εμφάνισή του στο Βόλος – Αστέρας Τρίπολης.

Μία θέση τσίμπησε ο Βάτσιος. Από 15ος ανέβηκε πλέον 14ος πιάνοντας τον Τζήλο, μετά το 8,10 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για τη διαιτησία του στο Ολυμπιακός – Πανιώνιος.

Ελαφρώς πτωτικά κινήθηκε ο Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Ξάνθη – Λαμία και ως εκ τούτου έπεσε 13ος από 12ος.

Στα χαμηλά παραμένει ο Ζαχαριάδης. Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Μακεδονίας πήρε 7,90 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο ΟΦΗ – Ατρόμητος και πλέον βρίσκεται ισόβαθμος με τον Ευαγγέλου στην 17η θέση από 15ος που ήταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Αναλλοίωτη έμεινε η κατάσταση στην πρώτη τριάδα με Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη και Φωτιά να παραμένουν στο βάθρο. Το αυτό και στην ουρά, όπου Σκουλάς και Κουμπαράκης συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Το Master Ref της 24ης αγωνιστικής ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή