Βαθμολογία: Δίδυμο κορυφής Παπαπέτρου – Τσαγκαράκη, άνοδος για Βάτσιο

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Τσαγκαράκης και Βάτσιος είχαν την κορυφαία απόδοση στην 20η αγωνιστική της Super League 1 με βάση τις κριτικές του Master REF. Ο Τσαγκαράκης απέσπασε το 8,40 του Ηρακλή Τσίκινη για την παρουσία του στον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή ισόβαθμος με τον Τάσο Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του, ο Βάτσιος πήρε 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την εμφάνισή του στο ΑΕΛ – Παναιτωλικός, ανέβασε το μέσο όρο του σε 8,02 και ως εκ τούτου κέρδισε τέσσερις θέσεις στη γενική κατάταξη σκαρφαλώνοντας 17ος από 21ος.

Ικανοποιητική επίσης ήταν η απόδοση του Φωτιάδη στο Αρης – Ξάνθη. Βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα και διατηρείται σταθερά στην τέταρτη θέση.

Αντίθετα, ο Σέζος με το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Λαμία – ΠΑΟΚ, «χάλασε» ελαφρώς τον μέσο όρο του και κατά συνέπεια έχασε μία θέση από τον Διαμαντόπουλο, υποχωρώντας έβδομος.

Ελαφρώς πτωτικά κινήθηκε και ο μέσος όρος του Κομίνη μετά το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, ωστόσο ο διαιτητής της ΕΠΣ Θεσπρωτίας διατηρήθηκε ένατος, οριακά πάνω πλέον από τους Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλο και Τάση.

Ο Μανούχος με το 8,10, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός, βελτίωσε μεν τον μέσο όρο του, όχι όμως και τη θέση του, παραμένοντας 22ος.

Τη χειρότερη επίδοση της 20ης αγωνιστικής πάντα σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF, σημείωσε ο Κουμπαράκης καθώς βαθμολογήθηκε με 7,00 από τον Κώστα Ακρίδα για το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης παρέμεινε προτελευταίος στη συνολική βαθμολογία, πλέον όμως βρίσκεται οριακά πάνω από τον τελευταίο, Σκουλά.

Πατήστε ΕΔΩ για την αναλυτική βαθμολογία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή