Βαθμολογία: Δεύτερος στην… ισοβαθμία ο Παπαπέτρου, σταθερά στην κορυφή ο Φωτιάς

Print Friendly, PDF & Email

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Master Ref, ανέβηκε ο Τάσος Παπαπαέτρου, μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής και την αξιολόγηση των κριτών Ηρακλή Τσίκινη, Κώστα Ακρίδα και Ναούμ Μιντιούρη.

Ο διεθνής ρέφερι, μετά το 8,40 που του έδωσε ο κ. Μιντιούρης, για την απόδοσή του στο ματς της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ισοβαθμεί με τον Τάσο Σιδηρόπουλο (8,28). Ωστόσο, έχει οριστεί σε δέκα αγώνες, την ώρα που ο συνάδελφός του, έχει διευθύνει οκτώ αναμετρήσεις.

Στην κορυφή παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα ο Βασίλης Φωτιάς με 8,30.

Ο ίδιος κριτής, βαθμολόγησε με 7,70 τον Γιώργο Βρέσκα, καταλογίζοντάς του σημαντικά λάθη στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του από την 11η θέση στη 15η με 8,03.

«Υποχώρηση» και για τον Γιώργο Τζοβάρα, ο οποίος βρέθηκε από τη 14η στη 17η θέση με 8,01 καθώς και αυτός υπέπεσε σε λάθη στον αγώνα της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον κ. Μιντιούρη να τον βαθμολογεί με 7,80.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης, είχε μια καλή διαιτησία στο Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, με το 8,20 του κ. Ακρίδα να τον «ανεβάζει» στη 13η θέση με 8,05.

Για να δείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή