Βαθμολογία διαιτητών: Limit up για Φωτιά και Παπαπέτρου, limit down για Παπαδόπουλο

Ο Τάσος Παπαπέτρου
Print Friendly, PDF & Email

Για τρίτη διαδοχική εμφάνιση Φωτιάς και Παπαπέτρου αριστεύουν συνεχίζοντας να αποσπούν εξαιρετικές βαθμολογίες από τους κριτές του Master Ref. Ο Φωτιάς βαθμολογήθηκε με 8,40 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Παναιτωλικός – ΑΕΛ και ο Παπαπέτρου με 8,50 από τον Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή του στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Οι δυο τους συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα μόνο που ο δεύτερος Παπαπέτρου έχει φτάσει πλέον σε απόσταση βολής από τον πρώτο Φωτιά.

Μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος βαθμολογήθηκε από τον Κώστα Ακρίδα με 7,80 για την απόδοσή του στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ και από την 9η θέση υποχώρησε στην 14η.

Σταθερός ο Κουτσιαύτης δεύτερη σερί εμφάνιση που αποσπάει βαθμολογία 8,20, αυτήν τη φορά από τον Ηρακλή Τσίκινη για την εμφάνισή του στο Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης.
Πάντα στην πρώτη δεκάδα Καραντώνης και Φωτιάδης μετά το 8,20 που πήρε ο πρώτος για το Ξάνθη – Αρης από τον Κώστα Ακρίδα και το 8,10 που απέσπασε ο δεύτερος από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΠΑΟΚ – Λαμία.

Ο Ζαχαριάδης κέρδισε μία θέση με το 8,20 που βαθμολογήθηκε για το ΑΕΚ – Βόλος από τον Ηρακλή Τσίκινη.

Τέλος, αμετάβλητη η κατάσταση στην ουρά αφού οι τρεις τελευταίοι, Κουμπαράκης, Σκουλάς και Μανούχος δεν είχαν αγώνα ως πρώτοι διαιτητές την 7η αγωνιστική.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή