Βαθμολογία: Με το δεξί μπήκαν πέντε διαιτητές, χαμηλή πτήση από Ευαγγέλου

Print Friendly, PDF & Email

Επτά πρεμιέρες διαιτητών είχαμε στη 2η αγωνιστική αφού η ΚΕΔ επέλεξε να ορίσει ρέφερι δεν ήταν πρώτοι στην εναρκτήρια αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από αυτούς οι πέντε μπήκαν με το δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς βαθμολογήθηκαν από τους κριτές του Master Ref με 8,40. Ο λόγος για τους Τζοβάρα, Κομίνη, Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλο και Σέζο.

Απαντες μοιράζονται πλέον τη δεύτερη θέση μαζί με τον Παπαδόπουλο, που επίσης είχε βαθμολογηθεί με 8,40 στην πρώτη αγωνιστική για το ΑΕΚ – Ξάνθη, πίσω μόνο από τον Φωτιά, ο οποίος ήταν ο μόνος που πήρε 8,50 για το Ατρόμητος – ΑΕΛ.

Ο Τζήλος χρειάστηκε πολλές φορές τη συμβολή του VAR και ο Κώστας Ακρίδας σημείωσε ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι αποφάσεις του διεθνούς διαιτητή εμφάνιζαν αβεβαιότητα, παρόλα αυτά απέφυγε το μεγάλο λάθος και για αυτό βαθμολογήθηκε με 8,00.

Συμπερασματικά λοιπόν ο μοναδικός χαμένος της 2ης αγωνιστικής μπορεί να θεωρηθεί ο Ευαγγέλου, που για τη διαιτησία του στο ΑΕΛ – Ολυμπιακός απέσπασε 7,90 από τον Ηρακλή Τσίκινη. Ακόμη κι έτσι όμως ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αθηνών έβαλε από κάτω τους Κουμπαράκη, Μανούχο, Σκουλά, επιβεβαιώνοντας πως συνολικά η απόδοση των διαιτητών ήταν βελτιωμένη τη δεύτερη. εβδομάδα συγκριτικά με την πρώτη.

Αναλυτικά το αρχείο των βαθμολογιών των διαιτητών από τις κριτικές του Master Ref ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή