Βαθμολογία: Πτώση δύο θέσεων για τον Παπαπέτρου, ξανά στην κορυφή ο Φωτιάς

Print Friendly, PDF & Email

Αλλαγή εκ νέου υπήρξε στην κορυφή της γενικής κατάταξης της βαθμολογίας των διαιτητών μετά την τελευταία κριτική του Master REF για την 14η αγωνιστική της Super League 1. Ο Παπαπέτρου πλήρωσε ότι χρειάστηκε το VAR για να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πασαλίδη, βαθμολογήθηκε με 8,20 για την απόδοσή του στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός από τον Κώστα Ακρίδα και έτσι υποχώρησε τρίτος αφού ο μέσος όρος του έπεσε στο 8,31.

Η υποχώρηση του Παπαπέτρου ευνόησε τον Φωτιά, ο οποίος χωρίς να έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής στην προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στην κορυφή με το 8,41 που έχει ως μέσο όρο.

Κερδισμένος και ο Τσαγκαράκης, κράτησε σε υψηλά επίπεδα το μέσο όρο του με το 8,30 που πήρε για το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή Τσίκινη και ανέβηκε μία θέση στην κατάταξη, από τρίτος δεύτερος.

Αλμα οχτώ θέσεων πραγματοποίησε ο Τάσσης. Βαθμολογήθηκε με 8,30 από τον Κώστα Ακρίδα στο Παναθηναϊκός – Λαμία και πλέον φιγουράρει έβδομος ενώ ήταν 15ος στο τέλος του πρώτου γύρου.

Σταθερά ανοδικά κινείται ο Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι πήρε 8,20 στο ΑΕΛ – Ατρόμητος από τον Κώστα Ακρίδα και πλέον μπήκε στην 10αδα πιάνοντας στην όγδοη θέση τους Σέζο και Κουτσιαύτη.

Αντίθετα, ο Ζαχαριάδης κατρακύλησε στην προτελευταία θέση (23ος) μπροστά μόνο από τον ουραγό Σκουλά. Ο Ηρακλης Τσίκινης εντόπισε τρία σοβαρά λάθη του διαιτητή στο Ξάνθη – ΑΕΚ και τον βαθμολόγησε με 7,40. Αυτή η βαθμολογία είχε ως συνέπεια ο Ζαχαριάδης να χάσει 15 ολόκληρες θέσεις στην γενική κατάταξη!

Πτώση και για τον Κομίνη, που απέσπασε βαθμολογία 8,00 από τον Ναούμ Μιντιούρη για την απόδοσή του στο ΟΦΗ – Αρης και έτσι από την πρώτη πεντάδα βρίσκεται πλέον στην 11η θέση.

Νέα χαμηλή πτήση τέλος για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο Βόλος – Πανιώνιος βαθμολογήθηκε με 7,80 από τον Ηρακλή Τσίκινη με συνέπεια να απωλέσει άλλες τέσσερις θέσεις στην κατάταξη μένοντας πλέον 20ος μαζί με τον Τζοβάρα.

Αναλυτικά ΕΔΩ η βαθμολογία

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή