Βαθμολογία: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Παπαπέτρου, ανεβασμένος ο Σιδηρόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Σε πολύ κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται φέτος ο Τάσος Παπαπέτρου, κάτι που φαίνεται και από την παρουσία του στην βαθμολογία των διαιτητών βάσει της αξιολόγησής του από τους κριτές του Master REF, Κώστα Ακρίδα και Ηρακλή Τσίκινη.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών βαθμολογήθηκε από τον κ. Ακρίδα με 8.30 για την παρουσία στη λευκή ισοπαλία της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ και παραμένοντας στη δεύτερη θέση (8.33), έχοντας μικρή απόσταση και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον πρώτο Βασίλη Φωτιά, ο οποίος είχε πάρει 8.40 για το ντεμπούτο του στη Super League.

Ανοδική είναι και η πορεία του Τάσου Σιδηρόπουλου, ο οποίος με το 8.40 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για τη διαιτησία του στο Πανιώνιος-Ατρόμητος (2-2), με αποτέλεσμα να μπει στην πρώτη τριάδα.

Στα αξιοσημείωτα της 8ης αγωνιστικής είναι ότι είχαμε την υψηλότερη βαθμολογία για φέτος, καθώς ο κ. Τσίκινης έβαλε 8.60 στον Δανό Γενς Μάε για την παρουσία του στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (2-0), όμως δεν αντικατοπτρίζεται στον σχετικό πίνακα, καθώς οι ξένοι διαιτητές εξαιρούνται, καθώς είναι διαφορετικοί σε κάθε ντέρμπι.

Για να δείτε ολόκληρη τη βαθμολογία, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή