Βαθμολογία: Το… σήκωσε ο Σιδηρόπουλος, «υποβιβάζεται» ο Κατσικογιάννης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος αναδείχτηκε κορυφαίος διαιτητής της Super League σύμφωνα με τη βαθμολογία των κριτών του Master REF, Κώστα Ακρίδα και Ηρακλή Τσίκινη.

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε μ.ο 8,24 σε 12 αγώνες, αφήνοντας πίσω τους Αγγελο Ευαγγέλου και Μανώλη Σκουλά που είχαν μ.ο. 8,18 σε 11 και 14 αγώνες αντίστοιχα.

Αντίθετα, απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα για τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, ο οποίος κατέλαβε την τελευταία θέση με μ.ο. 7,89 σε 9 αγώνες, ενώ ακριβώς από πάνω είναι ο Γιώργος Μπλάνας (7,95 σε 8 ματς) και ο Αριστείδης Βάτσιος (7,99 σε 9 αναμετρήσεις).

Οσον αφορά την υψηλότερη βαθμολογία που σημειώθηκε, αυτή ανήκει στον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος πήρε 8,50 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την παρουσία του στο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη (3-0 των Πανιώνιο) για την 28η αγωνιστική.

Αντίθετα, η κακή εικόνα του Κατσικογιάννη οφείλεται στην εμφάνισή του στο Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (1-0), η οποία βαθμολογήθηκε με 6,00 από τον Κώστα Ακρίδα, με τον κριτή του Master REF να αναφέρει ότι ο διαιτητής της ΕΠΣ Ηπείρου δεν έδωσε τρία πέναλτι στους «ερυθρόλευκους».

Αναφορικά με τους ορισμούς των διαιτητών, ο Θανάσης Τζήλος είχε τις περισσότερες παρουσίες (15 αγώνες), ενώ οι Δημήτρης Θάνος και Χαράλαμπος Καλογερόπουλος σφύριξαν μόλις σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Για να δείτε ολόκληρη την τελική βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή