Βαθμολογία: Eπεσε από την κορυφή ο Φωτιάς, άλμα οκτώ θέσεων από τον Διαμαντόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Την κορυφαία απόδοση στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League 1 σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF τη σημείωσε ο Διαμαντόπουλος στο Ατρόμητος – Αρης. Ο Ηρακλής Τσίκινης τον βαθμολόγησε με 8,40 και έτσι ο Διαμαντόπουλος έκανε άλμα οχτώ θέσεων ανεβαίνοντας έβδομος από 15ος!

Ικανοποιητικές διαιτησίες με βαθμολογία στο 8,30 είχαν εξάλλου ο Φωτιάς και ο Κουτσιαύτης. Για τον Φωτιά όμως το 8,30 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη για την απόδοσή του στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη δεν ήταν αρκετό να τον διατηρήσει στην κορυφή. Ο μέσος όρος του σημείωσε ελαφριά πτώση και ως εκ τούτου στην πρώτη θέση πέρασε με βραχεία κεφαλή ο Παπαπέτρου.

Αντίθετα, ο Κουτσιαύτης ήταν στους κερδισμένους της αγωνιστικής καθώς το 8,30 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΑΕΚ – Πανιώνιος τον ανέβασε στην πρώτη δεκάδα.

Ανοδο επίσης σημείωσε ο Μανούχος. Βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Βόλος – Παναθηναϊκός και σκαρφάλωσε στην 13η θέση ενώ ήταν 20ος.

Τρεις διαιτητές κινήθηκαν πτωτικά. Ο Καραντώνης που διηύθυνε το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός βαθμολογήθηκε με 8,00 από τον Κώστα Ακρίδα και υποχώρησε πέμπτος από δεύτερος.

Ο Γκορτσίλας, που ήταν διαιτητής στο Λαμία – ΟΦΗ, πήρε 7,80 από τον Κώστα Ακρίδα και από την πρώτη δεκάδα κατρακύλησε στην 19η θέση. Εξίσου ηχηρή ήταν και η πτώση του Τζοβάρα, ο οποίος για την απόδοσή του στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ βαθμολογήθηκε με 7,70 από τον Κώστα Ακρίδα με συνέπεια να βρίσκεται πλέον τρίτος από το τέλος, ενώ μέχρι τη 12η αγωνιστική ήταν στη μέση της γενικής κατάταξης. Αμετάβλητες οι δύο τελευταίες θέσεις όπου βρίσκονται ο Κουμπαράκης και ο Σκουλάς.

Αναλυτικά ο βαθμολογικός πίνακας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή