Βαθμολόγια: Φωτιά(ς) στην κορυφή, πτώση για Διαμαντόπουλο και Κομίνη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Φωτιάς με την εμφάνισή του στο ΑΕΚ – Ατρόμητος επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των διαιτητών και αποσπώντας βαθμολογία 8,60 από τον Ηρακλή Τσίκινη στην κριτική του Master REF αύξησε ελαφρώς τη διαφορά του από τον δεύτερο Παπαπέτρου.

Αντίθετα, χαμένος της 9ης αγωνιστικής ήταν ο Διαμαντόπουλος καθώς βαθμολογήθηκε από τον Κώστα Ακρίδα με 7,80 για το Ξάνθη – Ολυμπιακός και υποχώρησε από την 9η θέση στην 15η.

Πτωτικά κινήθηκε και ο Κομίνης μετά την εμφάνισή του στο ΑΕΛ – ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στην πεντάδα έπεσε εκτός δεκάδας μετά το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη.

Σταθερός ο Παπαδόπουλος, δεν μπόρεσε να βελτιώσει το μέσο όρο του παίρνοντας 8,00 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ματς Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.

Ο Τσαμούρης με το 8,20 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Λαμία – Βόλος έπιασε στη 13η θέση τον Σιδηρόπουλο.

Τέλος ο Μανούχος, που βαθμολογήθηκε με 8,10 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Πανιώνιος – Αρης, βελτίωσε το μέσο όρο του και κέρδισε μία θέση στην κατάταξη προσπερνώντας τον Γκορτσίλα. Στις τελευταίες θέσεις παραμένουν οι Βάτσιος, Σκουλάς, Τζήλος και Κουμπαράκης, οι οποίοι την 9η αγωνιστική δεν είχαν ματς ως πρώτοι διαιτητές.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία των διαιτητών η οποία ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή