Βανδάλισαν ξανά το γκράφιτι του Γκάλη – Δεν “άρεσε” ούτε η φανέλα της Εθνικής

ÂÁÍÄÁËÉÓÌÏÉ ÓÔÏ ÃÊÑÁÖÉÔÉ ÔÏÕ ÍÉÊÏÕ ÃÊÁËÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Print Friendly, PDF & Email

Άγνωστοι βανδάλισαν ξανά το γκράφιτι σε τοίχο παλαιού σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας που απεικόνιζε τον Νίκο Γκάλη, λίγες ημέρες μετά την προηγούμενη καταστροφή του και την μετέπειτα αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα, ανεγκέφαλοι έγραψαν οπαδικά συνθήματα στο νέο γκράφιτι, όπου ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ απεικονίζεται με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο αρχικό γκράφιτι ο Γκάλης είχε αποτυπωθεί με φανέλα του Άρη. Η φωτογραφία του συγκεκριμένου γκράφιτι με τον παίκτη που άλλαξε την μπασκετική ιστορία της Ελλάδας έκανε το γύρο του διαδικτύου με φιλάθλους από όλον τον κόσμο να το κοινοποιούν εκφράζοντας το θαυμασμό τους στον θρύλο του Άρη.

Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες κάποιος ή κάποιοι έσβησαν το πρόσωπο του Νίκου Γκάλη με μπογιά και έγραψαν στον τοίχο περιμετρικά της φιγούρας του Γκάλη τις λέξεις: «ΠΑΟΚ» και «σκουλήκια», ενέργεια που καταδίκασαν η ΚΑΕ Άρης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Το γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας αποκαταστάθηκε, αυτή τη φορά με τον Νίκο Γκάλη να απεικονίζεται με τη φανέλα της Εθνικής, αλλά ούτε αυτή η εκδοχή φαίνεται πως άρεσε αφού βανδαλίστηκε ξανά.

Πηγή: ligo.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή