Βαρύ «οπλοστάσιο» κουβαλούσαν οι χούλιγκαν στον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Δολοφονικές ναυτικές φωτοβολίδες ευθείας βολής, εκρητικές βόμβες μολότοφ του… μισού κιλού με προσαρμοσμένα γκαζάκια, τσεκούρια, ρόπαλα, πτυσσόμενες ράβδοι, κατσαβίδια, σιδερογροθιές, πέτρες, μάρμαρα, καδρόνια, συνοδευόμενα από ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά χάπια ήταν το “οπλοστάσιο” και το σωματικό “ντοπάρισμα” των χούλιγκαν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αυτό προκύπτει από τις τέσσερις ποινικές δικογραφίες που σχημάτισαν ξεχωριστές αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”. Τα επικίνδυνα υλικά χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των 72 ωρών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του τελικού.

Έξι αστυνομικοί και πέντε πολίτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Τρύπα στο γόνατο από φωτοβολίδα ευθείας βολής, εγκαύματα α’ βαθμού, τραυματισμός στο μάτι, κάταγμα δακτύλων, σπάσιμο δοντιών, εκχυμώσεις και κακκώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 28χρονο και έναν 15χρονο Αλβανό, αθλητή πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών. Μετά τη δύσκολη ακινητοποίησή του αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του κι βρέθηκε στην κατοχή του κουκούλα full face και μια χρυσή σιδερογροθιά. Συνελήφθη επίσης ένας 38χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Πολωνός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα ναρκωτικό χάπι.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή