Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο 5ο Run Together

Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο 5ο Run Together
Print Friendly, PDF & Email

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του 5ου Run Together powered by INTERSPORT and SAUCONY που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί.

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τελευταίες εγγραφές θα λειτουργήσει στο κατάστημα Saucony Store, (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 15451, Tηλ 210-67.40.277) τις ημέρες:

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 10:00 έως 20:00 και

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 10:00 έως 17:00

Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά μπλουζάκια.

Την ημέρα του αγώνας, Κυριακή 14 Οκτωβρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης, στην είσοδο στο ΟΑΚΑ από τη λεωφόρο Κύμης, μέχρι τις 10:00 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 8:30), τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα του theConcept Terminal.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 9χλμ. Θα ακολουθήσουν οι εκκινήσεις των 6 και 3 χλμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER – ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

08:30 – 10:00 Προέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:00 – 10:25 Τεχνικές Οδηγίες αγώνα / προθέρμανση – διατάσεις

10:30 Εκκίνηση Αγώνα Run Together (9χλμ)

10:32 Εκκίνηση Αγώνα Run Together (6χλμ)

10:35 Εκκίνηση Αγώνα Run Together (3χλμ)

11:00-11:45 Αποθεραπεία

11:45 Τελετή βράβευσης

12:30 Λήξη διοργάνωσης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Όλοι οι πρώτοι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο αθλητικά παπούτσια SAUCONY !

Η διαδρομή αποτελείται από μια κυκλική στροφή των 3χλμ στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ με τους δρομείς των 6 και 9χλμ να την επαναλαμβάνουν 2 και 3 φορές αντίστοιχα.

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Ένα ειδικά διαμορφωμένο resting area από την IKEA θα περιμένει τους δρομείς για να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Παράλληλα σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν μασάζ αποθεραπείας και face painting για τους μικρούς μας φίλους!

Ενώ για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν η ΔΕΛΤΑ με χυμούς, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και η DOLE με μπανάνες.

Για κάτι διαφορετικό η Micro Scooters Greece θα είναι παρόν στο χώρο της διοργάνωσης

σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για βόλτες και test rides με τα Micro Scooters. Επειδή το παιχνίδι δεν έχει ηλικία, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος και για τους ενήλικες!

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η EUROBANK και τα ΙΚΕΑ. Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE, η ΔΕΛΤΑ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College και το Studio One.

Χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η NOVA, ο όμιλος Real Group (Real News, Real FM και Real.gr), οι ραδιοφωνικοί σταθμοί KISS FM 92,9, PEPPER 96,6 και Sfera 102,2.

Για περισσότερες πληροφορίες 

site: www.runtogether.gr  

facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR/

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή