Βασιλειάδης: «Εχουμε έρθει σε συμφωνία με FIFA και UEFA για ένα καθαρό προϊόν μελλοντικά»

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο της συζήτησης για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμφωνία με τη FIFA και την UEFA προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία, ενώ σε ό,τι αφορά στα αιτήματα που κατέθεσε η Super League, μέσω του προέδρου της, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, μέχρι στιγμής ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν φαίνεται να υιοθετεί κάποιο εξ αυτών.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν ορίζει πλέον η ΕΠΟ τη διαιτησία λόγω της παρουσίας της FIFA και της UEFA. Το αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ δόθηκε με νόμο, πάρθηκε πίσω από εμάς και τώρα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη FIFA και την UEFA ώστε μελλοντικά να έχουμε ένα καθαρό προϊόν. Η διαιτησία έφυγε από τον έλεγχο της ομοσπονδίας».

Για την έμμισθη σχέση των εκτελεστικών προέδρων των ομοσπονδιών είπε: «Ενας που μανατζάρει μία ομοσπονδία που έχει μεγάλο κύκλο εργασιών πώς είναι δυνατόν να μην είναι έμμισθος;»

Για τα πιστοποιητικά της ΕΕΑ είπε: «Δεν είναι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, είναι πιστοποιητικό του κράτους. Οποιος δεν το έχει και θέλει να αγωνίζεται θα πρέπει να πληρώνει. Πράγματι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή