Βασιλειάδης σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο το σχέδιο με 12 ομάδες είναι βιώσιμο

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με βουλευτές και μέλη του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ είχε την Τετάρτη (04/07) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για να τους ενημερώσει σχετικά με την αναμόρφωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου και άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Ο Βασιλειάδης τους εξήγησε το πλάνο πενταετίας, το οποίο προβλέπει δύο επαγγελματικές κατηγορίες με 12 ομάδες και μία ημιεπαγγελματική επίσης με 12 ομάδες, το οποίο όπως είπε είναι το μόνο βιώσιμο πλάνο. Πρόσθεσε ότι αν συμφωνήσει η Super League, τότε οι διαδικασίες για την υλοποίηση του σχεδίου θα ξεκινήσουν άμεσα από την πλευρά της κυβέρνησης.

Πάντως, δεν φάνηκε διατεθειμένος να δεχτεί  την αντιπρόταση της Super League για πρωτάθλημα με 14 ομάδες, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση.

Οσον αφορά το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αδυναμία καταβολής των χρημάτων που οφείλονται στους διαιτητές, ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, είπε ότι θα φέρει τροπολογία με την οποία οι διαιτητές θα υπάγονται στο εργόσημο, ώστε να λυθεί το θέμα και να αποδεσμευτούν τα χρήματα που βρίσκονται από τις αρχές του χρόνου στους λογαριασμούς της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή