Βασιλειάδης: « Σκοτεινές συμμορίες ταλάνισαν για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Print Friendly, PDF & Email

Το μήνυμα που έστειλε υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με δήλωσή του, κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης της ΕΠΟ με την Πολιτεία και την κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» (VAR).

Αναλυτικά η δήλωση Βασιλειάδη:

«Με την έλευση του VAR στη ζωή μας, μειώνονται δραματικά τα περιθώρια να δημιουργούνται σκοτεινές συμμορίες σαν αυτές που ταλανίσανε για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίνεται η δυνατότητα να μην είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα μέσα σε όλα αυτά που γίνανε όπως τους τακτικούς δικαστές» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε… «Όσο και αν σκούζουν κάποιοι και προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα και να τα ισοπεδώσουν όλα, η κατάσταση δεν είναι η ίδια. Είμαστε πολύ μπροστά και του χρόνου όταν και στις δύο μεγάλες κατηγορίες θα υπάρχει το var, μέσα στο νέο πλαίσιο που έχουμε βάλει με την τηλεόραση θα μιλάμε για ένα ένα νέο προϊόν. ένα προϊόν που θα αποβάλει όλους τους παρείσακτους που μπήκαν μέσα για να πετύχουν άλλα σχέδια».

 «Έχουμε πολλά βήματα ακόμα μπροστά, πολύ δρόμο να διανύσουμε. Οι βασικοί παράγοντες της ποδοσφαιρικής οικογένειας είναι απέναντι, συστήματα σκοτεινά που ακόμη και τώρα προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα. Εμείς όμως, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Ακόμη και αν χρειαστεί να παίρνουμε δύσκολες ή άσχημες αποφάσεις. Όταν αναλάβαμε πήραμε ένα σκοτεινό περιβάλλον και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε σελίδα, όχι πάντα επιτυχημένα, να φέρουμε την αξιοπιστία και να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να νιώθει ότι βλέπει κάτι πιο αξιόπιστο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά αλλά όλοι αναγνωρίζουνε ότι είμαστε σε ένα νέο στάδιο, μία νέα κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή