Βερνίκος: «Ολοι θα κάνουν αυτό που πρέπει για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Print Friendly, PDF & Email

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Ριέκα μίλησε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, ο οποίος εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη Νιόν:

«Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη κλήρωση. Όσες ομάδες έφτασαν εδώ έχουν έναν στόχο, να μπουν στους ομίλους της διοργάνωσης που είναι η ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ό,τι καλύτερο υπάρχει, όλοι έχουν τον ίδιο στόχο και ο καλύτερος θα περάσει.

Για τη Ριέκα ο προπονητής μας έχει ήδη τις αναλύσεις του και οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν καλά τι σημαίνει το ποδόσφαιρο της Κροατίας, πριν λίγα χρόνια αντιμετωπίσαμε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Ριέκα είναι η ομάδα που εκτόπισε την Ντιναμό από την κορυφή του πρωταθλήματος της Κροατίας. Είναι μία ομάδα που ανήκει το 70% σε Ιταλούς και το 30% στο Δήμο της Ριέκα μία πολύ όμορφη πόλη και πιστεύω πως τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και όλος ο Ολυμπιακός θα κάνουν αυτό που πρέπει για να επανέλθει η ομάδα εκεί που πρέπει στην κορυφαία παρέα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η τεχνική ηγεσία αποφασίζει πως θα παίξει η ομάδα, όταν έχεις απέναντι σου πέντε ομάδες με τον ίδιο στόχο δεν σε νοιάζει ποια θα αντιμετωπίσεις. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, προπόνησης και προετοιμασίας και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Τέλος, να πούμε καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τους βαθμούς για να επιστρέψει εκεί που ήταν κάποτε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή