Βιεϊρίνια: «Με τους ξένους διαιτητές δεν περιμένεις κόκκινες και οφσάιντ από το πουθενά»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ορισμούς ξένων διαιτητών.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα των όσων είπε ο Πορτογάλος άσος:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα βρούμε λύσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα νέα παιδιά έχουν δείξει με όλα όσα ακούν και βλέπουν ότι είναι σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και για τους φιλάθλους. Θα πάμε για την νίκη στο Χαριλάου».

Για το περιβόητο παιχνίδι με τον… Σπάθα: «Φυσικά και το θυμάμαι. Δεν είχαμε κάνει κανένα φάουλ και βγήκε κόκκινη κάρτα. Δεν ξεχνάω αυτό που έγινε με τον Κονσεϊσάο στο κόρνερ, δεν ξεχνάω πολλά πράγματα».

Για τους ξένους διαιτητές: «Δεν είναι ότι μας δίνει καλύτερη ψυχολογία απλά στα ντέρμπι με ξένη διαιτησία, φάνηκε πως δεν είναι όπως τα άλλα παιχνίδια. Έχουμε δει οφσάιντ με Έλληνες διαιτητές, κάρτες που δεν ήταν… και μετά βλέπεις κάτι διαφορετικό με τους ξένους διαιτητές. Σίγουρα θα είναι καλό για τις δύο ομάδες ότι υπάρχει ξένος διαιτητής. Και έχουμε αποδείξεις. Αν δεις τα παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές τι σφυρίχτηκε, τα οφσάιντ, πόσες κάρτες, μόνο από αυτά, η εικόνα που έχουμε, δείχνει πολλά! Βλέπεις καλύτερο ποδόσφαιρο, μάχες, χωρίς να περιμένεις κόκκινες κάρτες από το πουθενά».

Για τον Άρη: «Αυτό που έχω δει, από το κέντρο και μπροστά είναι πολύ καλοί παίκτες. Ένας παίκτης που γνωρίζω καλά είναι ο Γκάμα, τεχνίτης! Αν αποδώσουμε την δουλειά μας στο γήπεδο, δεν θα έχουμε θέμα».

Για την αφαίρεση των βαθμών της ΑΕΚ: «Αν είναι μόνο -3 είναι εύκολο… Αν ρωτάς για εμάς με τόσες αφαιρέσεις πέρσι ήταν δύσκολο, αλλά φυσικά το -3 συν το αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλό. Απ’ έξω είναι εύκολο να σκεφτώ αλλά αυτούς πρέπει να ρωτήσετε. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή