Βολές Γκουαρντιόλα κατά του VAR: «Πρέπει να είχαν πάει για να πιούν καφέ!»

Print Friendly, PDF & Email

Έξαλλος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 για την χρήση της τεχνολογίας του VAR στην αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Etihad» για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα λίγο στην εκπνοή του αγώνα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται τελικά με το VAR.

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε για αυτή τη φάση, αλλά και για άλλη μία στην οποία ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στους «Πολίτες» μέσω του VAR.

«Νομίζω ότι έπρεπε να είχαμε πάρει ένα πέναλτι όταν ο Λαμέλα γκρεμίζει τον Ρόδρι μέσα στην περιοχή. Στο VAR πρέπει να είχαν πάει για καφέ εκείνη τη στιγμή» είπε εμφανώς ειρωνικά ο Γκουαρδιόλα και συμπλήρωσε:

«Την περασμένη σεζόν ήταν οφσάιντ, αυτή τη φορά ήταν χέρι. Η απόφαση πάρθηκε από τα κεντρικά στο Λονδίνο, συνεπώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα πρέπει όμως να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη συνέπεια. Αν ήταν χέρι του Λαπόρτ γιατί να μην ήταν χέρι του Γιορέντε πέρυσι. Δεν δόθηκε χέρι μεσοβδόμαδα όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρίστενσεν στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή