Βοσνία: Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για το ματς με την Εθνική

Print Friendly, PDF & Email

Η Ομοσπονδία της Βοσνίας ζητά συγνώμη από ΕΠΟ και Εθνική για όσα έγιναν με Γιαννιώτα και ξεκινά έρευνα για τον βοηθό Ζιλί! Καταγγέλει όμως προκλήσεις Μανωλά και δυνατά χτυπήματα στον αγώνα.

 Αναλυτικά η ενημέρωση – διευκρίνιση από μέρους της Ομοσπονδίας της Βοσνίας:
Μετά από μία βραδιά περισυλλογής και σκέψης για όλα όσα έγιναν στο ματς της Βοσνίας με την Ελλάδα θέλουμε να πούμε στο κοινό τα εξής:
Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη και να απολογηθούμε στην ελληνική Ομοσπονδία για το συμβάν μετά τον αγώνα και την επίθεση σε Έλληνα παίκτη. Η Ομοσπονδία μας καταδικάζει κάθε μορφής βίας, όπου και να είναι. Έχει ξεκινήσει σχετική διαδικασία για τον βοηθό Στεφάν Ζιλί. Θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα και θα κριθεί το μέλλον του. Από εκεί και πέρα το γνωστό σκληρό παιχνίδι της Ελλάδας ήταν πιο σκληρό και επιθετικό αυτήν την φορά και είχε ως αποτέλεσμα ένα σπασμένο ζυγωματικό για τον Λούλις, που έκανε επέμβαση και ένα χτύπημα στο κεφάλι για τον Σούνιτς, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρές συνέπειες. Δυστυχώς δεν βγήκαν κίτρινες κάρτες για κανένα από τα δύο φάουλ.
Ο ποδοσφαιριστής Μανωλάς προκάλεσε απευθυνόμενος προς τον κόσμο, δίνοντας συνέχεια σε ότι είχε αρχίσει στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο όπου είχαμε προβλήματα στις κερκίδες και στο γήπεδο. Το υλικό από τις κάμερες είναι στην διάθεση όλων. Δυστυχώς προς το τέλος του αγώνα κάποια μέλη μας και παίκτες μας αντέδρασαν ακραία και άσχημα στις προκλήσεις που υπήρχαν.
Τέλος θέλουμε να μεταφέρουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους πιστούς οπαδούς μας που μας στηρίζουν και τους χορηγούς μας για το φαγητό και τα νερά αλλά και στους παίκτες μας που έβαλαν όλη τους την ενέργεια στο γήπεδο. Όσο για το παιχνίδι εμείς θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ο δρόμος έχει εμπόδια αλλά όσο έχουμε ελπίδες θα τις διεκδικήσουμε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή