Βούληση της κυβέρνησης και του Βασιλειάδη να προχωρήσει το πρότζεκτ «Βοτανικός»

Print Friendly, PDF & Email

Ένα 24ωρο, μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις τοποθετήσεις του για τις επαφές του με την κυβέρνηση για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ήταν η σειρά του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, για να επιβεβαιώσει σε απόλυτο βαθμό τα ρεπορτάζ των τελευταίων δύο ημερών, περί προχωρημένων συζητήσεων, για να βρεθεί μία ενιαία λύση για τη γηπεδική στέγαση, όλης της Παναθηναϊκής «οικογένειας».

Απ’ το περιβάλλον του Γ. Βασιλειάδη τονιζόταν το απόγευμα της Πέμπτης (30/5) πως «…υπάρχει βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ», ενώ υπογραμμιζόταν προς όλους τους τόνους πως «…οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και δεν αποτελεί “τρικ” λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν και εν όψει των εθνικών εκλογών».

Ηταν η πρώτη φορά λοιπόν, που από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε απόλυτα πως έχει γίνει ένα πρώτο μεγάλο βήμα για να υπάρξει οριστική συμφωνία για το Βοτανικό και να επιλυθεί μια και καλή το γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Και πλέον όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις. Τόσο μετά τις δημοτικές εκλογές και την ανάδειξη του νέου δημάρχου Αθηναίων, που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, όσο και μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή