Βούρβαχης: «Δεν θα υπέγραφα τη σύμβαση για την κάρτα υγείας»

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίστηκε η δίκη για την «κάρτα υγείας», με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Βούρβαχη, να καταθέτει για την υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βούρβαχης σύμφωνα με ρεπορτάζ της Livesport:

Για το αν θα υπέγραφε τη σύμβαση: «Ευθαρσώς σας λέω, δεν θα την υπέγραφα. Αναφερόταν ότι η ΕΠΟ ήταν αποκλειστικά υπεύθυνη για τη λειτουργία του προγράμματος της κάρτας υγείας, αλλά δεν υπήρχε το νομικό πλαίσιο για να υλοποιηθεί στην πράξη το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Πάντως, ήταν μία καλή προσπάθεια από την Ομοσπονδία, αλλά οι πολιτικοί την κορόιδευαν και δεν νομοθέτησαν τις απαραίτητες διατάξεις για να γίνονται οι εξετάσεις χωρίς παρατράγουδα. Το πλάνο δεν λειτούργησε στις Ενώσεις. Και σε λίγες που έγιναν εξετάσεις, οι πρόεδροι κατέληξαν στο αυτόφωτο».

Για το τι έκανε η διοίκηση Σαρρή στην ΕΠΟ για την αποπληρωμή επιταγής στην εταιρεία που είχε προμηθεύσει τα ιατρικά μηχανήματα: «Δεν γνωρίζαμε τη σύμβαση, διαβάσαμε τους όρους της και αναρωτηθήκαμε: Γιατί πληρώνουμε κάτι το οποίο δεν λειτουργεί; Καλέσαμε αμέσως τη νομική υπηρεσία να μας πει τι έπρεπε να κάνουμε από τη στιγμή που δεν γίνονταν εξετάσεις στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Και αποφασίστηκε να καταγγείλουμε τη σύμβαση».

Για το ποιος έδινε τα χρήματα για την κάρτα υγείας: «Τέτοια θέματα, συνήθως, δεν τα γνωρίζουν οι σύμβουλοι. Τα λεφτά δίνονται με υπογραφή του προέδρου ή του ταμία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή