Βράβευση Γραμμένου και… παραφωνίες στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αχαΐας

Print Friendly, PDF & Email

Την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αχαΐας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

«Βλέπω γνωρίζετε καλά το βιογραφικό μου, θέλω να σας πω με κάθε ειλικρίνεια ότι οι θέσεις έτσι όπως διατυπώθηκαν από τον Άγγελο Δανιήλ, με άγγιζαν και με αγγίζουν. Πρωτίστως να δούμε το ποδόσφαιρο ως ένα παιχνίδι που κοινωνικά προσφέρει. Της πρόωρης κοινωνικοποίησης του μικρού παιδιού. Εμείς ως ομοσπονδία σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που διοικούμε έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο ερασιτεχνικό. Η ελληνική κοινωνία θέλει ζωντανό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά που είπα προεκλογικά είναι η προτεραιότητά μας. Θέλουμε υγιές ποδόσφαιρο και ξανά τον κόσμο στα γήπεδα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ο κ. Γραμμένος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ηλίας Γρηγόρης, που εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να πάει λόγω της συζήτησης στη Βουλή για προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση NOVARTIS, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης.

Πάντως, δεν έλειψαν οι «παραφωνίες» στην κοπή της πίτας, καθώς η παρουσία σε αυτή του πρωήν αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Π. Θωμά Μητρόπουλου οδήγησε στην αποχώρηση των μελών της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρη Μπαλαφούτη και Γιώργου Γκοτσόπουλου, οι οποίοι μαζί με τον Χρήστο Πλούμη εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η καθόλα πετυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΕΠΣΑ δυστυχώς αμαυρώθηκε από την παρουσία εκπροσώπου της “παράγκας” του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ατόμου με καταδικαστικές εις βάρος του ποινές και με άλλες ακόμα να εκρεμουν δικαστικά! Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε το λόγο της παρουσίας του στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ή ακόμα χειρότερα ποιο είναι το συμφέρον αυτών που τον προσκάλεσαν; Πάντως στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των μελών για την παρουσία του! Επειδή δεν είθισται να παρευρίσκεται κάποιος ακάλεστος (και ερχόμενος από μακριά) ευελπιστούμε να μην χρησιμοποιηθεί αυτό ως άλλοθι! Τουναντίον όφειλαν οι κύριοι της νυν πλειοψηφίας της διοίκησης της ΕΠΣΑ και ειδικότερα οι πρόεδρος να έχουν λάβει τα μέτρα. Το σύνθημα περί ανανέωσης έμεινε κλειδωμένο στο συρτάρι ή έτσι την εννοούν με τέτοιους καλεσμένους “φίλους”; Τουλάχιστον ας έχουν την ευθιξία να μας ενημερώνουν και εμάς για να λαμβάνουμε εκ των προτέρων τα μέτρα μας και όχι να αναγκαζόμαστε να αποχωρούμε εν μέσω της εκδήλωσης. Ζητάμε λοιπόν συγνώμη από τον κόσμο του αχαϊκού ποδοσφαίρου, από τους παράγοντες των σωματείων και από αυτούς οι οποίοι επρόκειτο απόψε να βραβευτούν ,αλλά το αποδεδειγμένο ήθος μας, δεν συνδράμει με την παρουσία ανθρώπων που μόνο ζημιά προσφέρουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Οπότε και η αποχώρησή μας ήταν τη δεδομένη στιγμή η πιο ήπια μορφή εκδήλωσης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας!

ΥΓ. Για αποφυγή της οποιαδήποτε παρανόησης ο κ . Πλουμης παρέμεινε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία εργάζεται»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή