Βρετανία: Έριξαν οξύ σε αγοράκι τριών ετών!

Print Friendly, PDF & Email

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση, ότι ένα αγοράκι ηλικίας τριών ετών υπέστη σοβαρά εγκαύματα από οξύ, έπειτα από «εσκεμμένη επίθεση» στη δυτική Αγγλία.

Το άτυχο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο ένα χέρι του, αφού δέχθηκε την επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου (21/7) σε ένα κατάστημα στο Ουόρσεστερ. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Αναζητά κίνητρο και δράστες η αστυνομία
«Θεωρούμε το περιστατικό εσκεμμένη επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον ενός τρίχρονου παιδιού», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής, Μαρκ Τράβις.

«Προς το παρόν, το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει διευκρινιστεί. Οι αστυνομικοί εργάζονται σκληρά για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η ουσία που χρησιμοποιήθηκε», συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Ύποπτος ένας 39χρονος
Ένας άνδρας 39 ετών συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με την κατηγορία της συνωμοσίας με στόχο την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών. Επιπλέον, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών, τους οποίους θέλει να ανακρίνει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Ουόρσεστερ, Μαρκ Μπέιλις, χαρακτήρισε την επίθεση ενέργεια «καθαρής κακίας».

«Το Ουόρσεστερ δεν είναι μια περιοχή (όπου συμβαίνουν τέτοιου είδους επιθέσεις), είμαστε μια τυπική μικρή πόλη της Αγγλίας», πρόσθεσε.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή