“Μπράβο στην ΚΕΔ, λυπάμαι για τη φιλοξενία της Ρόδου, να λάβει μέτρα η ΕΠΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Το Σάββατο (30/11) στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η πρωτοπόρος Ρόδος κέρδισε 4-3 το Μαρκό και άνοιξε τη διαφορά της στους επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση που βρίσκεται το Μαρκό.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε καταγγελίες για τα όσα έζησε η αποστολή τους στη Ρόδο. Οι διοικούντες το Μαρκό υποστήριξαν πως δέχτηκαν επίθεση από παράγοντες των «ελαφιών», ότι τους χτύπησαν και ότι τους έριχναν καφέδες και νερά στον πάγκο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, Μάνθος Βόλης, με δήλωσή του στηλίτευσε το γεγονός και κάλεσε την ΕΠΟ να λάβει μέτρα.

Αναλυτικά:
«Ένα μεγάλο μπράβο στην ΚΕΔ και συγχαρητήρια στους διαιτητές για την άψογη διαχείριση του αγώνα. Ευχαριστούμε τον αστυνομικό διευθυντή της Ρόδου κ. Τσαγκαράκη ο οποίος με όλες τους τις δυνάμεις και το προσωπικό στην διάθεση του απέφυγε τα χειρότερα και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μας προστατεύσει.

Ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ για την φιλοξενία της Ρόδου ΑΣ . Η φιλοξενία δεν διδάσκεται πρέπει να την έχεις μέσα σου. Το ιστορικό σωματείο της ΡΌΔΟΥ ΑΣ δεν έχει ανάγκη από τραμπουκισμούς για να κερδίσει την ΜΑΡΚΟ. Δυστυχώς ο μόνος χαμένος είναι το ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ και η πολιτεία πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Λυπάμαι… ο δρόμος είναι μακρύς Μάνθος Βόλης».

Πηγή: newsnowgr.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή