Βόλος: “Ο παίκτης μας δεν αναφέρθηκε στον Σαββίδη, το ψέμα αποτελεί προτέρημα άλλων”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βόλος εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με συνέντευξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ικέρ Γκουαροτσένα σε μέσο της πατρίδας του.

Ο Γκουαροτσένα φέρεται να αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη: “Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης – ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Τους αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς, αντίστοιχα. Όλα αυτά έγιναν πριν από τον κορωνοϊό”.

Ο Βόλος τοποθετήθηκε επίσημα επί αυτών των δηλώσεων τονίζοντας πως δεν έγινε αναφορά του ποδοσφαιριστή στον Ιβάν Σαββίδη και ότι αυτά που γράφτηκαν αποτελούν προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Αλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή