Γαβαλάς: «Η επιστολή δεν αναφέρει ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς μίλησε για την επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γίνεται αναφορά περί αποχώρησης των «ερυθρολεύκων» από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Sport24 Radio 103,3”:

«Εμείς προχωρούμε σε τέτοιες κινήσεις σε μία περίοδο που Ολυμπιακός είναι δυνατός αγωνιστικά, έχει φέρει παίκτες σημαντικούς όπως οι Βαλμπουενά και Σεμέδο και έχει κάνει επενδύσεις τύπου Λοβέρα.

Μέσω της επιστολής εντοπίζουμε τα προβλήματα, τα καταγράφουμε, τα αναδεικνύουμε και προσπαθούμε να βρεθεί λύση. Ο Υπουργός γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής, όπως η FIFA και η UEFA και θα κινηθούν ανάλογα», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τις σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα, είπε: «Οι ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι θέμα της διοίκησης ωστόσο στην επιστολή δεν αναφέρεται πως θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Προβλήματα υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ζητούμενο είναι πως προσπαθούμε να τα λύσουμε. Εμείς προσπαθούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να δώσουμε τις λύσεις».

Σε ό,τι αφορά στην ΕΠΟ, τόνισε: «Εδώ και τρία χρόνια ζητάμε, ακόμη και με εξώδικα, τα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΟ και δεν έχουμε λάβει τίποτα. Η διοίκηση της ΕΠΟ αρνείται πεισματικά να τα δώσει και λειτουργεί με αδιαφάνεια. Η Πολιτεία έκανε κάνει και θα κάνει τον οικονομικό έλεγχο της Ομοσπονδίας.

Την τελευταία τριετία η Ομοσπονδία έχει πολλαπλασιάσει τον προϋπολογισμό της και έχει διπλασιάσει τους υπαλλήλους της. Δεν είναι τυχαίο ότι ζήτησε δάνειο, από την UEFA, για να καλύψει τις βασικές τις ανάγκες.

Έχει ματαιώσει κάθε συνεδρίαση όλων των Επιτροπών και ματαίωσε υποχρεωτικά σεμινάρια διαιτησίας! Σε περίοδο οικονομικές κρίσης υπάρχουν υπάλληλοι της ΕΠΟ, οι οποίοι αμείβονται με 7.000 ευρώ μηνιαίως”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή