Γιαζιτζόγλου: “Η απόφαση λέει ότι έπαιξα, αλλά έμεινα εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων”

Print Friendly, PDF & Email

Με τις καταθέσεις των Θανάση Τόλιου, Βασίλη Λιόλιου και Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των εφέσεων του ΟΦΗ και του Αιγινιακού, κατά της απόφασης υποβιβασμού που τους έχει επιβληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας, για το μεταξύ τους ματς τον Νοέμβριο του 2017, για τη Football League.

Άπαντες πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου.

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι, στάθηκε στο γεγονός ότι είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ζέσταμα στο εγχειρισμένο του γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά εκτός αποστολής.

«Δεν έπαιξα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η απόφαση λέει ότι έπαιξα αλλά δεν έπαιξα. Στο ζέσταμα ένιωσα ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο μου γόνατο και αποκλείστηκα από την αποστολή. Για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξα. Περίμενα η γυναίκα μου να γεννήσει και γι’ αυτό πήγα με αεροπλάνο στην Κρήτη. Ήταν στις μέρες της. Με προσβάλει σαν άνθρωπο, έχει στοιχίσει η ιστορία σε μένα. Θέλω να τελειώσει γιατί έχω κουραστεί. Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει. Διάβασα ότι αγωνιζόμουν και πήρα εντολές να κάνω κάτι κι εγώ στο πρώτο ημίχρονο ήμουν στην κερκίδα και στο β’ εκτός γηπέδου και μιλούσα με τη γυναίκα μου».

Ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού, Θανάσης Τόλιος, αγωνίστηκε για μόλις οκτώ λεπτά, καθώς είχε γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού. «Είχα δύο μήνες πρόβλημα στη μέση. Με τη συζήτηση που κάναμε όταν μας είπε ο προπονητής πως θα μεταβούμε με το καράβι, του είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω αν ταξιδέψω με καράβι και λεωφορείο τόσες ώρες και σκεφτήκαμε να πάω με αεροπλάνο. Μας πρότεινε ο τότε προπονητής να πάμε με αεροπλάνο και δώσαμε τα χρήματα. Αν ήμουν ‘στημένος’ Θα μπορούσα να καθίσω στην εστία και να βγάλω το αποτέλεσμα αλλά εγώ παρόλα αυτά ζήτησα να βγω αλλαγή», τόνισε.

Τέλος, ο Βασίλης Λιόλιος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Τι να πω, δεν υπάρχει κάτι. Όταν ταξιδεύω με λεωφορείο πολλές ώρες ζαλίζομαι και παίρνω δραμαμίνες. Από τη στιγμή που πληροφορήθηκα ότι δύο παιδιά, είπα να ταξιδέψω με αεροπλάνο με δικά μου έξοδα. Δεν φέρω καμία ευθύνη για τα γκολ. Οι συμπαίκτες μου πήραν την ευθύνη για τα γκολ που δεχθήκαμε».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή