Γιαρένης: «Θα προχωρήσω σε μήνυση για εσκεμμένη συκοφάντηση εναντίον μου»

Print Friendly, PDF & Email

Με νεότερη έγγραφη δήλωσή του στον διευθυντή του Soccerplus, Γιώργο Παπαδημητρόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δ. Γιαρένης γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της ιστοσελίδας epsananews.blogspot και του δημοσιογράφου που φέρεται να είναι ο διαχειριστής του συγκεκριμένου ιστότοπου.

«Κ. Παπαδημοτρόπουλε, η δήλωσή μου αφορά ψευδή και συκοφαντική ανάρτηση του epsananews.blogspot που ανήκει στον κ. Δ.Β., τον οποίο και θα μηνύσω διότι αφήνει εσκεμμένα αιχμές ότι τα χρήματα κατατέθηκαν σε προσωπικό μου λογαριασμό», δήλωσε ο κ. Γιαρένης.

Λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δ. Γιαρένης είχε απαντήσει στον ιστότοπο epsananews.blogspot, που ασχολείται με τα δρώμενα της Ενωσης και του τοπικού ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για «συστηματική παραπληροφόρηση και συκοφάντηση», ενώ προειδοποιεί πως θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη αν δεν σταματήσει η λασπολογία.

Αναλυτικά η δήλωση

«Εδώ και μήνες από γνωστό δημοσιογραφικό σάιτ που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, υπάρχει συστηματική παραπληροφόρηση με στόχο τη συκοφάντησή μου…Ίσως το ότι δεν αντιδρούσα τόσο καιρό θεωρήθηκε αδυναμία. ..Όμως όλα έχουν και τα όρια τους…Παραθέτω το καταθετήριο €2000 της εταιρείας emirates συμφερόντων του εφοπλιστή Κ. Αντωνίου στο λογαριασμό της ΕΠΣΑΝΑ καθώς και το γραμμάτιο της Ενωσης για την οικονομική ενίσχυση. …Είναι πλέον αυτονόητο πως η προστασία εμού και της Ενώσεως καθιστά επιτακτικό να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη με τον πιο ξεκάθαρο και καταλυτικό τρόπο για να σταματήσουν οι λασπολόγοι να συκοφαντούν».

Δ.Γιαρενης πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή