Γιατί η Cosmote Tv έκοψε τον Βασίλη Σκουντή απ’ τα παιχνίδια του ΠAO

Print Friendly, PDF & Email

Η διαμάχη του Νίκου Παππά με μερίδα δημοσιογράφων καλά κρατεί, με νέα επεισόδια να προστίθενται καθημερινά στο πολύκροτο σήριαλ. Λάδι στη φωτιά της κόντρας των δυο πλευρών ήρθε να ρίξει, η πρωτότυπη διαμαρτυρία του Βασίλη Σκουντή τη Δευτέρα.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, περιγράφοντας για λογαριασμό της Cosmote tv το ματς του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα, αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μην αναφέρει καθόλου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, το όνομα του Νίκου Παππά. Όπερ και εγένετο…

Για 40 λεπτά ο Βασίλης Σκουντής δεν είπε ούτε μια φορά το όνομά του Παππά. Η κίνηση αυτή του γνωστού δημοσιογράφου όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά έφερε σειρά εξελίξεων.

Οι άνθρωποι της Cosmote tv θεωρώντας τον Σκουντή κεφάλαιο για το κανάλι, αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον προφυλάξουν, κρίνοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση ελλοχεύει επαγγελματικούς κινδύνους για τον ίδιο.

Η απόφασή τους λοιπόν, ήταν να κόψουν τον Βασίλη Σκουντή από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα ένθεν κακείθεν.

Ο Σκουντής θα συνεχίσει κανονικά να περιγράφει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο παιχνίδια των άλλων ομάδων, καθώς το «κόψιμο» αφορά μόνο στα παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή