Για αλλοίωση του φύλλου αγώνα κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ τον Αρετόπουλο!

Print Friendly, PDF & Email

Για αλλοίωση του φύλλου αγώνα κατηγορεί, μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ τον Αρετόπουλο ζητώντας από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον πειθαρχικό του έλεγχο για «παράβαση καθήκοντος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus στην καταγγελία κατά του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, που δεν τελέστηκε ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι αλλοιώθηκε το φύλλο αγώνα, λόγω του διαφορετικού περιεχομένου του από τη συμπληρωματικής έκθεσης, που έστειλε στο Πειθαρχικό Όργανο της SuperLeague και ότι προκάλεσε στην ΠΑΕ ανυπολόγιστη βλάβη.

Ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί τη νομιμότητα τους αιτήματος από τον Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League προς το διαιτητή για να στείλει συμπληρωματική έκθεση, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσω της ΚΕΔ.

Επίσης τονίζει ότι αυτά που στο φύλλο αγώνα έρχονται σε πλήρη αντίθεση σε σχέση με τη συμπληρωματική έκθεση κυρίως σε σχέση με το λόγο για τον οποίο αποφάσισε τη μη τέλεση του αγώνα και στο πώς ενήργησε σχετικά με την εκπρόθεσμη δήλωση του Γκαρσία στο φύλλο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στη συμπληρωματική έκθεση ο Αρετόπουλος αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν τέλεσε τον αγώνα λόγω του τραυματισμού του Γκαρσία και με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού της FIFA, ενώ ο στο φύλλο αγώνα η αναφορά του ήταν περισσότερο περιγραφική χωρίς ο ίδιος να παίρνει θέση.

Πάντως στο σκεπτικό της, η αθλητική δικαστής της Super League, επισημαίνει ότι μεταξύ φύλλου αγώνα και συμπληρωματικής έκθεσης δεν υπάρχουν διαφορές και βασίζει πάνω στον Αρετόπουλο και στις εκθέσεις των γιατρών την υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ για τη μη τέλεση του αγώνα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή