Ραντεβού χούλιγκαν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και επίθεση σε σύνδεσμο στην Ομόνοια βλέπει η αστυνομία

Print Friendly, PDF & Email

Για “ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα και άλλα που απετράπησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις”, έκανε λόγο η ενημέρωση από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, ενώ η απόφαση για τελικό κυπέλλου χωρίς έκδοση εισιτηρίων ελήφθη “για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, δεδομένου ότι υφίσταται βαρύ ιστορικό προηγούμενο ευρύτατης έντασης επεισοδίων βίας και αντιπαλότητας μεταξύ των οπαδών των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου έτους 2019, καθώς επίσης και ότι κατά την προηγούμενη κάθοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα έλαβαν χώρα βαρειάς και εκτεταμένης έντασης επεισόδια βανδαλισμών και υλικών φθορών από αυτούς σε βάρος περιουσιών κατοίκων και δημοσίων εγκαταστάσεων”.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει εκφράσει την ανησυχία της για «ραντεβού» χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και καταδρομικές επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών των δύο ομάδων,

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «υποπτοι» σύνδεσμοι αυτοί, του ΠΑΟΚ, στην οδό Μενάνδρου, και της ΑΕΚ, στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Πέρυσι τις παραμονές του τελικού οποαδοί διαφορετικών ομάδων επειχείρησαν να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπου βρίσκονταν οπαδοί της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε μία περίπτωση οι αντίπαλοι χούλιγκαν έφτασαν μέχρι την είσοδο του κρητίου, όπου έγιναν μάχες σχεδόν σώμα με σώμα.

Επίσης υπήρξαν επεισόδια που εξελίχθηκαν στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, με αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε οπαδούς και επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ραντεβού οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια!

Ο αστυνομικός προβληματισμός που έχει εκδηλωθεί στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, μεγαλώνει από το κάλεσμα οπαδών του ΠΑΟΚ και «ραντεβού» οπαδών του στην Ομόνοια, την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως ανφέρεται στην σχετική ανακοίνωση… “Αγνοούμε πλήρως τις επιταγές και απαγορεύσεις του Υποψηφίου Πειραιά και καλούμε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ, απο την Παρασκευή το απόγευμα στις 10 του Μάη στην γειτονιά μας , για τους πανηγυρισμούς του 2ου συνεχόμενου double της ιστορίας μας.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή