Γιδόπουλος: «Αγαστές οι σχέσεις Σαββίδη-Μελισσανίδη, υπερβολικές οι δηλώσεις Λουτσέσκου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός φέτος αλλά μόνο στο γήπεδο του. Εκτός έδρας χάνει κάποιο ποσοστό από την ενέργεια του.

Η ΑΕΚ μπήκε σε μια διαδικασία αγώνων Champions League και κουράστηκε. Εμείς ως φίλαθλοι δε το καταλάβαμε και στα πρώτα άσχημα αποτελέσματα αρχίσαμε την γκρίνια. Είμαστε σε μια ανασυγκρότηση και η ομάδα αρχίζει και ανεβαίνει.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πιο πλούσιο αλλά ο παράγοντας έδρας θα παίξει ρόλο».

Για το εάν υπάρχει φαβορί: «Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι 50-50. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να μπει ένα αυτογκολ».

β«Εφόσον είναι και Δανός ο διαιτητής και επειδή σεβόμαστε τους ξένους διαιτητές δε θα υπάρχουν παρατράγουδα».

Για τις σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη: «Οι σχέσεις είναι αγαστές. Δεν πιστεύω ότι έχουν τσακωθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν εξαιρετικό πρόεδρο που πραγματικά ανέστησε τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ανάγκη κανέναν και εάν ο προπονητής σταματήσει τις υπερβολικές δηλώσεις που κάνει, τότε θα αλλάξουν όλα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή