Γιδόπουλος: «Ανερμάτιστη εμφανίστηκε η Εθνική, έπραξε το αυτονόητο ο Παπασταθόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Metrosport 95,5 και τοποθετήθηκε υπέρ της απόφασης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να τοποθετηθεί δημόσια για την κατάσταση στην Εθνική ζητώντας να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η Εθνική όπως εμφανίστηκε ανερμάτιστη, χωρίς στόχο και πρόγραμμα. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Ο προπονητής δεν διάβασε τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να βάζεις τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες σε τρία διαφορετικά παιχνίδια. Ο τερματοφύλακας θέλει ψυχολογία. Επίσης, έδειξε μικρότητα όταν άφησε τον Μανωλά εκτός του αγώνα με την Αρμενία. Απέδειξε ότι του τη φύλαγε. Όντως δεν είχε καλή απόδοση κόντρα στην Ιταλία. Δεν υπήρχε κανείς που να είχε σε αυτό το ματς, άλλωστε. Το να στοχεύεις εναντίον του Μανωλά, ο οποίος παίζει στην Ιταλία και είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, αυτό σημαίνει ότι είχε κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού του. Δεν έκανε αυτά που έπρεπε ώστε να έχει η ομάδα ομοιογένεια.

Έπραξε το αυτονόητο ο Παπασταθόπουλος. Είπε ότι χρειάζονται αλλαγές στην Εθνική βάζοντας και τον εαυτό του στο πλάνο. Δεν έκανε καφενείο την Εθνική ο Παπασταθόπουλος. Καφενείο την έκανε ο προπονητής αποκαλώντας τον “ο κύριος Παπασταθόπουλος”. Λες και έλεγε για έναν εργαζόμενο στη δημόσιο. Δεν είναι “ο κύριος Παπασταθόπουλος”. Είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο αρχηγός της Εθνικής και ένα από τα παιδιά του εκάστοτε προπονητή. Είχε όλο το δίκιο να βγει και να πει τι συμβαίνει στην Εθνική.

Δεν είπε να φύγει ο προπονητής. Είπε ότι η Εθνική θέλει αλλαγές. Ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα μιλώντας εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών να πει την άποψή του. Είπε ότι δεν αξίζουμε την πρόκριση, χρειάζονται αλλαγές. Τι άλλο έπρεπε να πει κάποιος όταν ζει την κατάσταση μέσα στα αποδυτήρια; Αυτή η Εθνική δεν βλέπεται, δεν έχει σχέδιο. Ξεκινά το ματς με ένα πλάνο και μέχρι το 15′ έχουν γίνει 17 εσωτερικές αλλαγές. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να έχει πετύχει ο Άγγελος, αλλά δυστυχώς απέτυχε. Το ίδιο θα έλεγα αν ο προπονητής προερχόταν από άλλη ομάδα».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή