Αρχική SocceroPolis Γλυκά Νερά: Ένας πατέρας νεκρός σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών έξω από σχολείο

Γλυκά Νερά: Ένας πατέρας νεκρός σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών έξω από σχολείο

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 8π.μ, έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, επί της οδού Σαλώνων, όταν δέχθηκε επίθεση αγνώστων με βαρύ οπλισμό.

Όπως κααθέτουν αυτόπτες μάρτυρες, ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα σταμάτησε μπροστά από δημοτικό σχολείο, την ώρα της προσευχής, και τουλάχιστον ένα άτομο άνοιξε πυρ σε βάρος πατέρα που είχε μόλις αφήσει το παιδί του στο σχολείο.

Ο άνδρας, έπεσε νεκρός ενώ ακόμα μία γυναίκα τραυματίστηκε από εξοστρακισμό πυρών. Η γυναίκα, μητέρα ενός άλλου μαθητή, μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού, σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν «γνωστός άνθρωπος της νύχτας» και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ.

Μάλιστα το 2010, σε δικογραφία για το κύκλωμα της νύχτας υπήρχε καταγεγραμμένος διάλογος του 50χρονου πατέρα με άλλον ύποπτο, στον οποίο γινόταν αναφορά για αμοιβή τους από κάποια δολοφονία.

Ο νεκρός ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις και είχε στο παρελθόν καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σημείο της επίθεσης.

Πηγή: skai.gr

Exit mobile version