Γραμμένος: “Είμαστε στο πλευρό του Ηρακλή, αναζητούμε λύση”

Print Friendly, PDF & Email

Tη συμπαράστασή του προς τον Ηρακλή εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε συνάντηση με ανθρώπους από την “οικογένεια” του Ηρακλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Ευ. Γραμμένος δήλωσε:

“Είμαστε σε συνεννόηση με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή και όχι της ΠΑΕ, καθώς είναι κι αυτοί συμμέτοχοι σε όλα τα κακά που ταλαιπωρούν τον ιστορικό σύλλογο. Μία ομάδα που κέρδισε άξια την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League λόγω των λαθών τους, αλλά και κάποιων αποφάσεων που δυσκολεύομαι να τις κατανοήσω και πρέπει να πω ότι η ΕΠΣΜ είναι στο πλευρό του Ηρακλή και ψάχνουμε τρόπους με την επιτροπή δικαίωσης να δώσουμε λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει επιτέλους ΕΠΟ και Super League να συντονιστούν, να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί και να ισχύουν για όλους έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να διαμαρτύρεται και να γίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πιο αξιόπιστο.

Φυσικά και προβληματίζομαι ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, να αλλάζουν συνεχώς οι κανονισμοί και να μην ξέρουν οι ομάδες τι ισχύει και τι όχι”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή